Maak kennis met het enthousiaste Atmosfeer-team!

Zowel privé als professioneel vullen Robin (36j) en Dorien (33j) elkaar perfect aan. Hierdoor vormen ze het bruisend en ondernemend Atmosfeer-team.

Dankzij de muzikale en creatieve achtergrond van Robin, in combinatie met een gezonde ambitie, werd Atmosfeer 10 jaar geleden geboren. Dit in de eerste plaats als dé “leverancier” van professionele live muziek tijdens een receptie. Live muziek in z’n meest pure vorm. Robin zijn doel was om een brede waaier aan verschillende genres van live muziek en DJ-sets aan te bieden, op allerhande recepties, huwelijksfeesten, bedrijfsfeesten en evenementen. Het muzikaal en sfeervol omkaderen van dat soort gelegenheden was meteen een schot in de roos en ieder jaar opnieuw wordt het aanbod live muziek en DJ concepten van Atmosfeer steeds groter en gevarieerder.

Als net afgestudeerde Event  – en Projectmanager voelde Dorien het 9 jaar geleden snel kriebelen om mee op de Atmosfeer-kar te springen. Zij nam meteen het organisatorische en administratieve luik voor haar rekening.
Een persoonlijk contact met de klanten is voor haar heel belangrijk. Dit kan per mail, telefonisch maar evengoed eens afspreken om kennis te maken. Naargelang wat de wensen zijn maakt Dorien steeds een op maat gemaakt concept klaar, waarin zowel Atmosfeer als de klant zich 100% kunnen vinden.

Tezamen zorgde dit koppel ervoor dat Atmosfeer op enkele jaren tijd uitgroeide tot een volwaardig en kwaliteitsvol “concept agency”, en nog steeds blijft verder evolueren. Robin zijn passie voor oldtimers resulteerde in het verhuren van enkele authentieke Volkswagen busjes en caravans, het muzikale luik werd uitgebreid met unieke DJ concepten en als kers op de taart werden er enkele originele Photobooths aan het geheel toegevoegd.
Met dit complete pakket zorgen Robin en Dorien er iedere dag opnieuw voor dat je met Atmosfeer een unieke, stijl  – én sfeervolle aanvulling toevoegt op jouw trouwfeest, personeelsfeest, bedrijfsfeest of event!

Facts:

  • Robin speelt zelf als contrabassist mee in enkele van de live bands en fungeert als allround en retro DJ in onze verschillende DJ-concepten.
  • Dorien leeft zich, naast Atmosfeer, ook uit als actrice.
  • Robin zijn grootste passie, naast muziek, is wielrennen.
  • Samen hebben ze een flink 3-jarig zoontje ‘Wolf’ die nu reeds evenementen kan opbouwen. Maar ze vooral terug afbreekt.
  • Dankzij Dorien lopen er thuis 2 katten rond. En in de nabije toekomst nog een hangbuikzwijn.
    Robin weet het nog niet van dat hangbuikzwijn.
  • Samen zijn ze zot van Dame Blanche.