Happy jazz band boeken?

Jazz band ‘Panache’ verzorgt een uiterst frisse jazz cocktail voor uw ontvangst, receptie, diner of aanstormend (dans)feest!

De muziek van jazz band ‘Panache’ wordt vervaardigd van botanische ingrediënten uit populaire 60’s, 70’s, 80’s, 90’s en hedendaagse popsongs. Denk hierbij aan titels als ‘Get lucky’, ’Suavemente’ of ‘Pump up the jam’. Klassiekers als ’Neh nah nah nah’, ‘Money money money’, Tainted love’ en Claude François’ grootste ‘Alexandrie Alexandra’ worden evengoed mee in de jazzy blender gestoken.

‘Panache’ is het resultaat van een zoektocht naar een verfijnde en harmonieuze blend met een zoet karakter.

Zo dus, bent u op zoek naar een toegankelijke, muzikaal harmonieuze vermout? Het schijfje citroen in uw Martini? Een soepele jazz band met een strakke afwerking? Het antwoord: Panache!

Jazz band boeken voor uw huwelijk, receptie of bedrijfsfeest? Wat met de geluidsinstallatie:

Wordt ‘Panache’ als achtergrondmuziek aangewend, dan voorzien zij in hun compleet eigen geluidsversterking. Hiermee wordt er bij een receptie steeds een aangenaam achtergrondvolume gecreëerd. Hierbij overheerst de muziek de gesprekken van uw gasten niet. Als organisator voorziet u enkel stroom.

Jazz band boeken voor een luister – of dansoptreden? Wat met de geluidsinstallatie:

Aan de kwaliteit van het geluid stellen we hoge eisen. Voor een huwelijk of bedrijfsfeest kan Atmosfeer zowel een podium als een complete licht-en geluidsinstallatie voorzien. Atmosfeer voorziet hierbij de opbouw, licht-en geluidsinstallatie, soundcheck, geluidstechnieker en afbraak. Als organisator voorziet u enkel stroom.

Jazz band ‘Panache’ als mobiele receptieband boeken?

Panache kan met 3 of 4 muzikanten onversterkt tussen uw gasten bewegen. De instrumentale jazz muziek zorgt voor een ongestoord, stijl- en complexloze jazzy feel tijdens uw evenement!

Receptieband boeken? Wat zijn de opties?

  • Receptieband ‘Panache’ kan zowel met 3 of 4 muzikanten geboekt worden.
  • Het sfeervolle retro decor waarin de muzikanten plaatsnemen.
  • Mobiel caravan podium waarin jazzband ‘Panache’ kan plaatsnemen.

Jazz band ‘Panache’ in het mobiel caravan podium boeken?

Jazz band ‘Panache’ in het mobiel caravan podium boeken?

Jazzband ‘Panache’ kan je huren voor o.a:

• Jazzband boeken voor de ontvangst van uw gasten.
• Jazzband boeken als receptieband tijdens uw huwelijksreceptie.
• Jazzband boeken met live achtergrondmuziek tijdens uw huwelijksdiner.
• Als aanstekelijke swing band voor het avondfeest en DJ van start gaan. Hiervoor raden we 1 of 2 extra muzikanten voor aan.
• Jazzband boeken als stijl-en sfeervolle achtergrondmuziek tijdens uw receptie.
• Als aanstekelijke live band voor uw evenement.
• …

Waar kan je jazzband ‘Panache’ huren:

De jazzband kan u boeken in Antwerpen, Oost-Vlaanderen, Vlaams-Brabant, Brussel, West-Vlaanderen en Limburg. Kortom over heel Vlaanderen en Nederland.

Jazzband huren? Lees de veelgestelde vragen hieronder:

Jazzband huren? Hoe lang op voorhand komen de muzikanten toe?

De muzikanten arriveren normaal gezien 1u op voorhand om alles klaar te zetten. Indien deze voorbereiding vroeger dient te gebeuren kan dat altijd, mits een kleine meerprijs.

Hoe lang duurt het opstellen van het materiaal?

Aan +/- 30minuten hebben alle muzikanten voldoende om volledig opgesteld te staan en hierbij een korte soundcheck te houden.

Hoeveel ruimte heeft de jazzband minimaal nodig?

Met 4 muzikanten rekenen we 3m breed en 3m diep.

Wat bedraagt de prijs van de jazzband?

Atmosfeer maakt steeds een offerte op maat op, aangezien de prijs afhankelijk is van de duurtijd, het aantal muzikanten en de locatie van de receptie of het evenement.

Zijn het professionele muzikanten?

Absoluut! Alle muzikanten zijn hoog opgeleide muzikanten met bijzonder veel ervaring. Daarnaast weten ze ook perfect wat het is om sfeervolle achtergrondmuziek te verzorgen. Kwaliteit én speelplezier zijn hierbij prioriteit nummer 1!

Wat hoeven we als organisator te voorzien?

Bij het boeken neemt de jazzband alle benodigdheden zelf mee. Zo zijn we er steeds zeker van dat alles aanwezig is. Als organisator voorziet u enkel stroom of een verlengkabel tot aan de plek waar de muzikanten zullen plaatsnemen.

Kunnen we de jazzband huren in heel België?

De jazzband kan u huren in Antwerpen, Oost-Vlaanderen, Vlaams-Brabant, West-Vlaanderen en Limburg. Kortom over heel Vlaanderen en Nederland.

Vraag een offerte aan

Jazzband ‘Panache’ verzorgde reeds live muziek voor o.a. deze partners:

Wat zeggen anderen?

Heb zelf door de drukte weinig aandacht kunnen besteden aan ontvangst en afscheid van Robin & team, maar de muziek was perfect. Het was fantastisch! Echt schitterend! Gaan we nog doen ;)
Jazz band – Monjazz – PrivéfeestLieve Buysse

De band heeft een super muzikale ambiance toegevoegd aan ons personeelsfeest. Hun extra vintage classy touch heeft zeker aan het succes van de namiddag bijgedragen.

Internationale Relaties & Evenementen – Sénat – Senaat

Klaar om er een onvergetelijk feest van te maken?

Ontvang je offerte