Jazz pianist boeken?

De Jazz pianist voegt een stijl- en sfeervolle jazzy sfeer aan uw evenement toe!

Van een broeierige New Yorkse jazzbar tot de nicest club in town… jazz meets everywhere! Voor het repertoire put de pianist zijn inspiratie uit een fictieve ontmoeting tussen jazz piano grootheden als Thelonius Monk, Bill Evans en huidig Postmodern Jukebox held Scott Bradlee.
Of beter gezegd: classy, toegankelijke en instrumentaal herkenbare jazzy tunes. Dat is wat we u en uw gasten aanreiken!

Jazz pianist boeken voor uw trouwfeest, receptie of bedrijfsfeest? Wat met de geluidsinstallatie?:

Wordt de jazz pianist als achtergrondmuziek aangewend, dan voorziet hij in een compleet eigen geluidsversterking. Hiermee wordt er bij een receptie, huwelijksceremonie en huwelijksreceptie steeds een aangenaam achtergrondvolume gecreëerd. Hierbij overheerst de muziek de gesprekken van uw gasten niet. Als organisator voorziet u enkel stroom.

Solo pianist boeken met een vleugelpiano?

Standaard neemt de solo pianist een elektronische piano met zich mee. Natuurlijk is niets zo stijlvol als een klassieke vleugelpiano. Atmosfeer heeft hiervoor een kant en klare oplossing voor en biedt een cover van een vleugelpiano aan waar de digitale piano naadloos inpast. Het werkt kostenbesparend, heeft een opbouwtijd van 15min én u geniet van de stijlvolle look van een ‘echte’ vleugelpiano!

Solo pianist boeken? Wat zijn de opties?

  • De solo pianist kan met een saxofonist aangevuld worden.
  • Vleugelpiano tot aan uw event-locatie.
  • Mobiel caravan podium waarin de solo pianist kan plaatsnemen.

De pianist kan je boeken voor o.a:

Jazz piano voor uw huwelijk, Jazz piano voor uw receptie, Jazz piano voor bij de ontvangst van uw personeelsfeest, Jazz piano tijdens jullie huwelijksdiner, Jazz piano tijdens jullie huwelijksceremonie, Jazz piano voor uw bedrijfsfeest,..

De jazz pianist kan u boeken in Antwerpen, Oost-Vlaanderen, Vlaams-Brabant, West-Vlaanderen en Limburg.

Jazz pianist boeken met een live saxofonist!

U wenst een solo pianist te boeken maar zoekt nog naar een muzikale kers op de taart? Plaats naast de pianist nog een saxofonist! Deze heren ademen letterlijk speelplezier uit en brengen een volledig instrumentaal en toegankelijk jazz repertoire voor uw receptie, trouwfeest of bedrijfsfeest!

Jazz duo boeken? Bekijk de jazz pianist + saxofonist:

Jazz pianist boeken? Lees de veelgestelde vragen hieronder:

Hoe lang op voorhand komt de solo pianist toe?

De pianist arriveert normaal gezien 1u op voorhand om alles klaar te zetten. Indien deze voorbereiding vroeger dient te gebeuren kan dat altijd, mits een kleine meerprijs.

Hoe lang duurt het opstellen van het materiaal?

Aan +/- 30minuten heeft de pianist voldoende om volledig opgesteld te staan en hierbij een korte soundcheck te houden.

Hoeveel ruimte heeft de solo pianist minimaal nodig?

Hiervoor rekenen we minimum 2,5m breed en 2m diep.

Wat bedraagt de prijs van de solo pianist?

Atmosfeer maakt steeds een offerte op maat op, aangezien de prijs afhankelijk is van de duurtijd, het aantal muzikanten (solo of jazz duo) en de locatie van de receptie of het evenement.

Is het een professionele pianist?

Absoluut! De pianist is een hoog opgeleide muzikant met bijzonder veel ervaring. Daarnaast weet hij ook perfect wat het is om sfeervolle achtergrondmuziek te verzorgen. Kwaliteit én speelplezier zijn hierbij prioriteit nummer 1!

Wat hoeven we als organisator te voorzien?

Bij het boeken neemt de solo pianist alle benodigdheden zelf mee. Zo zijn we er steeds zeker van dat alles aanwezig is. Als organisator voorziet u enkel stroom of een verlengkabel tot aan de plek waar de solo pianist zal plaatsnemen.

Kunnen we de pianist in heel België boeken?

De pianist kan u boeken in Antwerpen, Oost-Vlaanderen, Vlaams-Brabant, West-Vlaanderen en Limburg. Kortom over heel Vlaanderen.

Vraag een offerte aan

De solo pianist verzorgde reeds live muziek doorheen heel België voor o.a. deze partners:

Wat zeggen anderen?

Dag Dorien en Robin,

Wat een feest was me dat! De dansvloer heeft vanaf begin tot einde voortdurend vol gestaan, er is gedanst, gefeest, iedereen had het naar zijn zin. Er zijn heel veel mensen komen vragen waar we die steengoede DJ vandaan hadden gehaald. Echt klasse!

Een hele dikke merci!

DJ – Huwelijksfeest

Dag Dorien en Robin,

We hebben het trouwfeest van ons dromen gehad waar we al enkele dagen volop van aan het nagenieten en over aan het napraten zijn! De band "Swing Star" tijdens de receptie was top! Zo professioneel! Echt klasse!

Een hele dikke merci!

Jan & DanaHuwelijk

Klaar om er een onvergetelijk feest van te maken?

Ontvang je offerte