Jazz duo boeken?

Het stijlvolle jazz duo Doublette voegt een luchtige muzikale atmosfeer aan uw evenement toe!

Van een broeierige New Yorkse bar tot de nicest club in town… jazz meets everywhere! Doorspekt met invloeden van hun overzeese grootheden putten deze twee getalenteerde jazz-adepten hun inspiratie uit een muzikale ontmoeting tussen iconen als Bill Evans, Sonny Rollins, Stan Getz & all time number 1 Charlie Parker.
Kortom: een stijlvolle, classy en toegankelijke jazzy melange. Dat is wat we u en uw gasten aanreiken!

Jazz duo boeken voor uw trouwfeest, receptie of bedrijfsfeest? Wat met de geluidsinstallatie?

Wordt het Jazz duo als achtergrondmuziek aangewend, dan voorzien zij in een compleet eigen en bovenal professionele geluidsversterking. Hiermee wordt er bij een receptie steeds een aangenaam achtergrondvolume gecreëerd.

Hierbij overheerst de live muziek de gesprekken van uw gasten niet. Als organisator voorziet u enkel stroom.

Pianist boeken met een vleugelpiano?

Standaard neemt de pianist een elektronische piano met zich mee. Natuurlijk is niets zo stijlvol als een klassieke vleugelpiano. Atmosfeer heeft hiervoor een kant en klare oplossing voor en biedt een cover van een vleugelpiano aan waar de digitale piano naadloos inpast. Hierdoor geniet u van de stijlvolle look van een vleugelpiano!

Jazz duo boeken? Wat zijn de opties?

Hoe klinkt het Jazz duo?

Het Jazz duo kan je boeken voor o.a:

  • Jazz duo voor uw huwelijk
  • Jazz duo voor uw receptie
  • Jazz duo voor bij de ontvangst van uw personeelsfeest
  • Jazz duo tijdens een huwelijksdiner
  • Jazz duo tijdens een huwelijksceremonie
  • Jazz piano voor uw bedrijfsfeest.

Jazz duo huren? Lees de veelgestelde vragen hieronder:

Jazz duo huren? Hoe lang op voorhand komen de muzikanten toe?

De muzikanten arriveren normaal gezien 1u op voorhand om alles klaar te zetten. Indien deze voorbereiding vroeger dient te gebeuren kan dat altijd, mits een kleine meerprijs.

Hoe lang duurt het opstellen van het materiaal?

Aan +/- 30minuten hebben alle muzikanten voldoende om volledig opgesteld te staan en hierbij een korte soundcheck te houden.

Hoeveel ruimte heeft de jazzband minimaal nodig?

Met 2 muzikanten rekenen we 3m breed en 3m diep.

Wat bedraagt de prijs van dit jazz duo?

Atmosfeer maakt steeds een offerte op maat op, aangezien de prijs afhankelijk is van de duurtijd en de locatie van de receptie of het evenement.

Zijn het professionele muzikanten?

Absoluut! Alle muzikanten zijn hoog opgeleide muzikanten met bijzonder veel ervaring. Daarnaast weten ze ook perfect wat het is om sfeervolle achtergrondmuziek te verzorgen. Kwaliteit én speelplezier zijn hierbij prioriteit nummer 1!

Wat hoeven we als organisator te voorzien?

Bij het boeken neemt het jazz duo alle benodigdheden zelf mee. Zo zijn we er steeds zeker van dat alles aanwezig is. Als organisator voorziet u enkel stroom of een verlengkabel tot aan de plek waar de muzikanten zullen plaatsnemen.

Kunnen we het jazz duo huren in heel België?

Dit Jazz duo kan u boeken in Antwerpen, Oost-Vlaanderen, Vlaams-Brabant, West-Vlaanderen en Limburg.

Vraag een offerte aan

Jazz duo ‘Doublette’ verzorgde reeds live muziek voor o.a. deze partners:

Wat zeggen anderen?

Het leek ons op voorhand geen gemakkelijke zaak om een midden te vinden tussen de grote groep hard core carnavalsgangers en onze andere, zullen we maar zeggen eerder retro-geïnspireerde achterban, maar Robin's allround aanpak heeft gewerkt! Bij een paar nummers die op mijn persoonlijke lijst staan, hebben we ons een kriek gelachen en super geamuseerd. Fijn ook dat Robin een aantal van onze suggesties heeft gespeeld. Super tevreden!
DJ – HuwelijksfeestBrian & Charlotte
Beste Dorien, het was een topavond die vanzelf geleid heeft tot positieve reclame. Een aantal mensen, waaronder mijn schoonzus zeiden meteen al 'wat een goeie-DJ-die willen we zelf vragen'. We wensen jullie in ieder geval een mooie toekomst, gevuld met optredens en andere fijne gelegenheden toe!
DJ – HuwelijksfeestSven & Elke

Klaar om er een onvergetelijk feest van te maken?

Ontvang je offerte