Midnight Blue Birds boeken!

Bekijk en beluister deze bijzondere twenties band! Een uniek vocal swing trio voor uw receptie, trouwfeest of bedrijfsfeest!

Met songs als Bei mir bist du shön, Don’t sit under the Apple Tree en Rum and Coca Cola nemen ze je met een vingerknip mee naar de Roaring Twenties of de Fabulous Forties. Begeleid door hun ‘Sentimental Gentleman’ – een clubje virtuoze jazzmuzikanten spelen ze een repertoire gaande van Jazzy Swing en luchtige Boogie Woogie tot ongegeneerde romantische intermezzo’s. Bovendien hebben de dames ook nog een uitzonderlijke feeling voor choreografie, zodat hun optreden ook een feest voor het oog is. Laat je bekeren. Laat je bekoren. It don’t mean a thing, if it ain’t got that swing!

The Midnight Blue Birds als roaring twenties band boeken?

Met aangepaste 20’s kledij kan u de Midnight Blue Birds met hun roaring twenties repertoire als uw one-and-only Great Gatsby band boeken. Hierbij zingen de dames originele Boswell Sisters nummers (o.a. Saint Louis Blues, It don’t mean a Thing if it ain’t got that Swing, Sit Right Down and Write Myself a Letter, …)

The Midnight Blue Birds met hun fabulous forties repertoire boeken?

Met aangepaste 40’s kledij kan u de Midnight Blue Birds ook met een vooroorlogse swing repertoire boeken. Hierbij verzorgen de dames een dansbare en enthousiaste swing van de Andrews Sisters (o.a. Bei mir Bist du Shön, Don’t sit Under the Apple Tree, Rum & Coca Cola, …)

Great Gatsby band boeken voor uw trouwfeest, receptie of bedrijfsfeest? Wat met de geluidsinstallatie:

Worden deze roaring 20’s band als achtergrondmuziek aangewend, dan voorzien zij in hun compleet eigen geluidsversterking. Hiermee wordt er bij een receptie, trouwfeest of evenement steeds een aangenaam achtergrondvolume gecreëerd. Hierbij overheerst de muziek de gesprekken van uw gasten niet. Als organisator voorziet u enkel stroom.

Great Gatsby band boeken voor een luister – of dansoptreden? Wat met de geluidsinstallatie:

Aan de kwaliteit van het geluid stellen we hoge eisen. Voor een huwelijk of bedrijfsfeest kan Atmosfeer zowel een podium als een complete licht-en geluidsinstallatie voorzien. Atmosfeer voorziet hierbij de opbouw, licht-en geluidsinstallatie, soundcheck, geluidstechnieker en afbraak. Als organisator voorziet u enkel stroom.

Great Gatsby band boeken? Wat zijn de opties?

  • De Midnight blue birds kan je als jazz trio met een live on tape opname boeken.
  • De Midnight blue birds kan je als jazz trio met een pianist boeken.
  • Full package: De 3 zangeressen van the Midnight Blue Birds worden door hun Sentimental Gentleman bestaande uit een gitaar, contrabas en drums aangevuld.
  • Het sfeervolle retro decor waarin de muzikanten plaatsnemen.
  • Mobiel caravan podium waarin jaren 20 band kan plaatsnemen.

Twenties band huren? Bekijk hieronder de promo video:

Deze twenties jazz band kan je boeken voor o.a:

Twenties band boeken huwelijk, Twenties band boeken receptie, Twenties band huren personeelsfeest, Twenties band huwelijksdiner, Jazz band boeken trouwfeest, Jazz band huren privé feest,..

Deze vintage roaring twenties jazz band kan je boeken in volgende provincies:

Jazz band boeken West-Vlaanderen
Jazz band boeken Oost-Vlaanderen
Jazz band boeken Antwerpen
Jazz band boeken Limburg
Jazz band boeken Vlaams-Brabant

Great Gatsby boeken? Lees de veelgestelde vragen hieronder:

Hoe lang op voorhand komen de muzikanten toe?

De muzikanten arriveren normaal gezien 1u op voorhand om alles klaar te zetten. Indien deze voorbereiding vroeger dient te gebeuren kan dat altijd, mits een kleine meerprijs.

Hoe lang duurt het opstellen van het materiaal?

Aan +/- 30minuten hebben de muzikanten voldoende tijd om volledig opgesteld te staan en hierbij een korte soundcheck te houden.

Hoeveel ruimte heeft de twenties band minimaal nodig?

Hiervoor rekenen we minimum 4m breed en 2m diep.

Wat bedraagt de prijs van deze twenties band?

Atmosfeer maakt steeds een offerte op maat op, aangezien de prijs afhankelijk is van de duurtijd, het aantal muzikanten (jazz trio, jazz kwartet of jazz sextet) en de locatie van de receptie of het evenement.

Zijn het professionele muzikanten?

Absoluut! De muzikanten zijn hoog opgeleid en beschikken over bijzonder veel ervaring. Daarnaast weten zij ook perfect wat het is om sfeervolle achtergrondmuziek te verzorgen. Kwaliteit én speelplezier zijn hierbij prioriteit nummer 1!

Wat hoeven we als organisator te voorzien?

Bij het boeken neemt de solo pianist alle benodigdheden zelf mee. Zo zijn we er steeds zeker van dat alles aanwezig is. Als organisator voorziet u enkel stroom of een verlengkabel tot aan de plek waar de solo pianist zal plaatsnemen.

Vraag een offerte aan

Deze Great Gatsby band verzorgde reeds live muziek doorheen heel België voor o.a. deze partners:

Wat zeggen anderen?

Tijdens ons huwelijksfeest kon jullie DJ perfect inspelen op de menigte! Hij kon zelfs mensen op de dansvloer krijgen die we zelden of nooit hebben zien dansen. Nog steeds horen we van gasten dat ons huwelijksfeest één van de beste feesten was waar ze ooit aanwezig waren!
DJ – HuwelijksfeestHuwelijkskoppel - Bart & Sanne
Ik wou even laten weten dat onze gasten en wijzelf enorm genoten hebben van jullie muzikanten en DJ! Wat een professionals, maar ook aangenaam, flexibel en plezierig in de omgang. Ook een prachtige Great Gatsby DJ booth van bij de start van ons feest, dat enorm gezellig en decoratief was. Jullie hebben al onze verwachtingen ruim overtroffen en maakten de sfeer en de avond volledig af!
Sofie Moreels – Privé feest – Jazz band & DJPrivé feest

Iedereen was lovend over jullie band! Bedankt!

Delfien Crul – Nieuwjaarsreceptie – Lions Club – Diksmuide

Thank you so much to you and Robin for your help with our event. Our Event was a huge success and the music played an important role in that – in addition, Robin was a fantastic MC! The whole set was perfect and looked great and we will certainly be in touch for more events next year!

Katherine Fox – StroobandtOperations Manager Politico
Beste Dorien, het was een topavond die vanzelf geleid heeft tot positieve reclame. Een aantal mensen, waaronder mijn schoonzus zeiden meteen al 'wat een goeie-DJ-die willen we zelf vragen'. We wensen jullie in ieder geval een mooie toekomst, gevuld met optredens en andere fijne gelegenheden toe!
DJ – HuwelijksfeestSven & Elke
Het was echt top! De DJ was super vriendelijk en vroeg af en toe of het volume en de muziek goed waren. Heel professioneel! Dus alleen maar complimenten voor hem! Alsook de decoratie en het concept waren dik in orde! We zijn een heel tevreden klant:)!
DJ – B2BChloe Van Brussel - BMW De Schepper
"Op ons huwelijksfeest kozen we voor retro kledij, een oude locatie en zochten we een moderne allround DJ. Met Robin vonden we ideale mix van retro en moderne beats! Het werd een dansfeest om nooit meer te vergeten!"
Great Gatsby DJ – HuwelijksfeestHuwelijkskoppel - Casper & Emily
Beste Dorien & Robin, We beseffen dat we jullie geen mailtje meer hebben gestuurd na onze trouw. Jullie concept en Robin en zijn muziek waren echt geweldig op onze trouwdag! Iedereen heeft hier zo van genoten! We denken nog elke dag aan onze huwelijksfeest. Alles was gewoon TOP! We gaan jullie zeker in ons achterhoofd houden voor toekomstige feestjes!  
DJ – HuwelijksfeestHuwelijkskoppel - Daphne Roovers en Kurt Godelaine
De muziek was subliem en we hebben zelf ook wat mogen zingen (de ene al beter dan de andere ;/). Een topdag om nooit meer te vergeten. Wij hebben ontzettend genoten. Kon niet beter zijn. Bedankt voor het opluisteren daarvan!
Lieve JanssensHuwelijksfeest
Elk jaar boeken wij de DJ Caravan met DJ voor onze champagnewandeling! Super origineel en telkens een schot in de roos!
Champagnewandeling – De PanneOpenbaar evenementDienst toerisme - De Panne
Beste Dorien en Robin,
We hadden een fantastische avond, mede dankzij jullie jazzband! Stipt, correct, charmant en prachtig gezongen. Een onvergetelijke ervaring! Dank voor de fijne samenwerking en graag tot een volgende keer.
Groeten,
An
An Maes – Great Gatsby – Privé feest
Het leek ons op voorhand geen gemakkelijke zaak om een midden te vinden tussen de grote groep hard core carnavalsgangers en onze andere, zullen we maar zeggen eerder retro-geïnspireerde achterban, maar Robin's allround aanpak heeft gewerkt! Bij een paar nummers die op mijn persoonlijke lijst staan, hebben we ons een kriek gelachen en super geamuseerd. Fijn ook dat Robin een aantal van onze suggesties heeft gespeeld. Super tevreden!
DJ – HuwelijksfeestBrian & Charlotte

Ik zou het niet anders willen, jullie zijn zo’n krak in jullie vak. Jullie zijn echt de beste entertainers! Ik ben ook gewoon zo gelukkig dat ik kan samenwerken met professionals die ik kan vertrouwen met mijn ogen toe. Op nog veel samenwerkingen!

Chloe van Brussel – BMW de SchepperAllround DJ - Reveal BMW I5
Bedankt voor de héél fijne samenwerking. De klant was erg tevreden met de Spiegelphotobooth, Radio Tour en Great Gatsby DJ! Wij ook:)!
Great Gatsby evenementCaitlin Baetens - Event Masters
"Hartelijk bedankt om ons feestweekend zo sfeervol in te zetten. De ideale smaakmaker voor een geslaagd evenement!"
DJ – Openbaar evenenemtDienst Cultuur - Maya Trienpont
Wij zijn bijzonder tevreden over Robin. Hij heeft ons feest op een mooie manier op gang gebracht, ingespeeld op de mensen die op de dansvloer stonden, waardoor die nooit leeg was (zelfs niet tijdens het dessertenbuffet!) en de avond op een prachtige manier afgesloten. Hij was de vriendelijkheid zelve! Nogmaals hartelijk dank voor jullie fijne manier van werken!
DJ – HuwelijksfeestDieter & Tine
Radio Tour was een zeer gesmaakte muzikale toevoeging aan ons event! Aanrader!
Hendrik Muylaert – Eventbureau – Group Arthur

Wij kijken terug op een heel geslaagd weekend en ook de geweldige bijdrage die jullie hierin hebben gehad! Heel veel dank voor jullie prachtige muziek!

Lieke van HartOpening nieuw hotel - Radio TourEventmanager

Dag Dorien en Robin,

Wat een feest was me dat! De dansvloer heeft vanaf begin tot einde voortdurend vol gestaan, er is gedanst, gefeest, iedereen had het naar zijn zin. Er zijn heel veel mensen komen vragen waar we die steengoede DJ vandaan hadden gehaald. Echt klasse!

Een hele dikke merci!

DJ – Huwelijksfeest

De band heeft een super muzikale ambiance toegevoegd aan ons personeelsfeest. Hun extra vintage classy touch heeft zeker aan het succes van de namiddag bijgedragen.

Internationale Relaties & Evenementen – Sénat – Senaat

Klaar om er een onvergetelijk feest van te maken?

Ontvang je offerte